Camp-let North

FÖR DIG SOM VILL UPPLEVA DEN ULTIMATA FRIHETEN
Söker du friheten att spontant kunna åka vidare på nya äventyr? Camp-let North är det optimala valet om du vill uppleva naturen i första klass. Integrerade stänger gör att du i några få enkla steg kan ställa upp och ta ner Camp-let North.

I Camp-let North får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och ventilerade sovalkover med sängplatser till 4 personer ger dig en semesterbostad på hela 18 m2. Om du bestämmer dig för att stanna länge på samma ställe kan du enkelt utöka platsen med soltak och annex.

Camp-let North

Isabella Camp-let North har en tältduk av det unika materialet Isacryl som är lätt att rengöra. Tältmaterialet håller färgen fin i många år och skapar ett optimalt inomhusklimat i din Camp-let, så att du kan njuta av att campa – oavsett om det är varmt, kallt eller vått ute.

Följ med in i Camp-let North

I Camp-let North får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och sovalkoverna ger dig en semesterbostad på hela 18 m2 med full ståhöjd.

Utforma din egen North Camp-let

Flera sovplatser, mer köksutrymme eller kanske bara plats för en extra lampa? Du har massor av möjligheter att sätta din egen prägel på din drömversion av Camp-let.

Försäkring

Helförsäkring för Kabe, Adria och Sun Living
Kabriaförsäkringen är skräddarsydd för din husbil eller husvagn och den ger dig ett omfattande skydd.

  • Finansiering2017-04-07 - 15:27

    VI HJÄLPER DIG FINANSIERA DIN DRÖM
    Vi samarbetar med KABE Finans och Wasa Kredit för att erbjuda dig trygg och förmånlig finansiering av din husvagn eller husbil.

Kontakta oss för mer information

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för provkörning eller titta på finansiering av våra husvagnar.

© Copyright - M & M Caravane AB