Vi söker personal

Servicetekniker

Då efterfrågan av våra produkter ökar så söker vi nu servicetekniker på vår anläggning i Västerås för reparationer, underhåll och service av fritidsfordon.

Du som söker skall ha god sammarbetsförmåga, flexibel och vara lösningsorienterad för att utföra diverse olika påbyggnationer, och problemlösningar. Du som söker skall vara social och kunna bemöta kunderna på ett bra och trevligt sätt.

Arbetsuppgifterna är av den art som:
Leveranservice, underhållsservice, fukttester, gasolkontroller, inbyteskontroller, nymonteringar av tillbehör,felsökningar inom el, vatten, gasol.

Meriterande är du som har fordonsteknisk utbildning och erfarenhet av
12-230 volts system.
• B-Körkort är krav
• BE-Körkort är meriterande

Våra kunder har höga krav och förväntningar på produkterna de köper. Vi vill därför leva upp till dessa på bästa sätt och ge kunden den bästa servicen vi kan erbjuda. Där du som servicetekniker har ett stort ansvar att se till att vi ger de bäst förutsättningarna och förvaltar kundens förtroende åt förtagets vägnar. För kunden är service lika viktig före som efter en affär, vilket är av stor vikt för oss.

Tycker du att just DU passar in hos oss så är du välkommen in med din ansökan.
Ansökan till ett stimulerande, utvecklande och roligt arbete där du har chans att arbeta inom en marknad som är på stor uppgång. Där du som medarbetare ingår i ett starkt och engagerat team som har en bra relaktion med varanadra och jobbar hårt för varandra under hela året men som mest under sommaren för att tillgodose våra kunder, när efterfrågan är som starkast allt för att ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Ansökan

Senast ansökningsdag 2021-01-31
Skicka med CV, vad du gör idag och varför just DU söker till detta jobb.
Skicka din ansökan till tobias@husvagnar.com

Tjänsten kommer att tillsättas löpande.
Denna rekrytering genomför vi på egen hand och undanber oss samtal/mail
från telefonförsäljare av jobbsökartjänster

© Copyright - M & M Caravane AB