Camp-let Passion

LYXTÄLTVAGN I SÄRKLASS
I Camp-let Passion blir du bortskämd med allt det du drömmer om för en bekväm vistelse i naturen. Hör ljuden, känn skogsdoften – alltihop medan du ligger behagligt på den bekväma kallskumsmadrassen ovanför fukt och kyla från jorden i den mörka sovalkoven, där du känner en lätt bris från de smarta ventilationsöppningarna. Camp-let Passion har integrerade mörkläggningsgardiner i förtältet som standard. De ger dig ett svalt inomhusklimat under dagen och gör att din nattsömn inte störs av månsken, lampor eller tidig morgonsol.

Camp-let Passion - lyxtältvagn i särklass

CAMP-LET PASSION

Camp-let Passion är den perfekta tältvagnen för en familj på 4 personer. Som standard får du hela 18 m2 semesterbostad med en rad möjligheter till utökning. Om det behövs fler sängplatser kan den här modellen utökas upp till 8 sovplatser med annex på båda sidor.

Om du älskar att laga din egen mat på campingsemestern får du med Camp-let Passion möjlighet att skapa ditt eget drömkök under bar himmel. Välj om du vill ha ett soltak över köket och extra plats till bord.

Camp-let Passion

Följ med in i Camp-let Passion

I Camp-let Passion får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och sovalkoverna ger dig en semesterbostad på hela 18 m2 med full ståhöjd.

Utforma din egen Camp-let Passion

Flera sovplatser, mer köksutrymme eller kanske bara plats för en extra lampa? Du har massor av möjligheter att sätta din egen prägel på din drömversion av Camp-let.

Försäkring

Helförsäkring för Kabe, Adria och Sun Living
Kabriaförsäkringen är skräddarsydd för din husbil eller husvagn och den ger dig ett omfattande skydd.

  • Finansiering2017-04-07 - 15:27

    VI HJÄLPER DIG FINANSIERA DIN DRÖM
    Vi samarbetar med KABE Finans och Wasa Kredit för att erbjuda dig trygg och förmånlig finansiering av din husvagn eller husbil.

Kontakta oss för mer information

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för provkörning eller titta på finansiering av våra husvagnar.

© Copyright - M & M Caravane AB