Om oss

M&M CARAVANE

Hos M&M Caravane i Västerås och Stockholm/Bro är ett företag med lång erfarenhet av husvagnar,husbilar och mobilt boende.

Här finner du ett välsorterat varuhus för camping och fritidsliv.Här finns alla de senaste modellerna från KABE Adria Sun Living och Affinity och dessutom ett stort utbud av begagnade fordon. De är väl genomgångna och med köpet följer en garanti då företaget är anslutet till Husvagnsbranschens riksförbund.

– Vi är stolta över att samarbeta med de fyra mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden.
Svensktillverkade KABE och europeiska Adria, Sun Living och Affinity kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger M&M Caravane VD Michael Broberg.

Målsättningen är att få nöjda kunder som återkommer

Då gäller det att vara seriös och inte fuska sig fram fastslår Michael Broberg. Bra service åt kunderna är också alla de tusentals tillbehör och reservdelar som finns i lager. M&M Caravane för reservdelar till de flesta fabrikat på marknaden.

M & M Caravane återfinns i ändamålsriktiga lokaler med butik,utställningshall,och verkstad. Samt en utställning utomhus för begagnade vagnar på 8.300 kvm.Tron på branschen och framtiden är stor och därför vågar man satsa för att bli bäst i Mälardalen

I den satsningen ingick en ny försäljningslokal på 1375 kvm klar sommaren 2003 och en ny verkstad till hösten-vintern 2003 på 800 kvm där man klarar av allt från service till stora skadereparationer oavsett vilket fabrikat på fordon man innehar

Stockholm/Bro startades 2014 och har en försäljningslokal på 1000 kvm och tillhörande verkstad och tillbehörsbutik

Lång tradition

M&M Caravane är ett familjeföretag med en lång tradition i branschen. Michaels svärfar började sälja husvagnar redan 1969 och nu är det Michael och hans hustru Maud som driver verksamheten vidare. Under årens lopp har företaget haft många återkommande kunder, ofta familjer i flera generationer.
– Är du uppvuxen med husvagn eller husbil är det inte ovanligt att du vill erbjuda samma upplevelser till dina barn, förklarar Michael och avslöjar att han och hustrun lärde känna varandra när de vintercampade med föräldrarna i Sälen
Husvagnar

AB S&A PERSSONS HUSVAGNAR

I Degerfors drev Anita och Sigge Persson under slutet på 60-talet framgångsrikt en restaurang. Arbetsdagarna var långa och för att få lite ledighet köpte de en husvagn.
När det så var dags att byta till större husvagn åkte de till CABBY fabriken i Kristinehamn. När affären var klar bjöd säljaren på kaffe och Anita och Sigge berättade att de tänkte avyttra restaurangen och se sig om efter något annat, varmed säljaren frågade om de var intresserade av att sälja husvagnar ?

1 januari 1969 tog Sigge Persson anställning som säljare hos CABBY med ansvar för Västeråsdistriktet .

Från och med 1972 bedrev de verksamheten i egen regi. De döpte företaget till S & A. PERSSONS HUSVAGNAR.
Under dessa 40 år i branschen har vi byggt upp en stor kundkrets. Vi säljer idag produkter från KAMA Fritid,Isabella,Svenska Tält m.m

Tillsammans med M&M CARAVANE AB som finns i samma lokaler har vi byggt upp en fullservice anläggning för husvagnsintresserade.

Auktoriserad husbil- och husvagnsåterförsäljare samt verkstad

Om oss - Husvagnar & Husbilar från KABE, Adria, Sun Living & Affinity
Google Rating
4.2
Product description:

Skicka en Förfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för provkörning eller titta på finansiering av våra husvagnar