Servicecenter Västerås

Auktoriserad fullserviceverkstad

M&M Caravane i Västerås har en auktoriserad fullserviceverkstad som utför Service, Försäkringsskador, Gasolkontroller, Fuktkontroller, Eftermonteringar och andra förekommande reparationer på ditt fritidsfordon.

Som återförsäljare för KABE,Adria och SunLiving hjälper vi givetvis dig med din garantiservice och eventuella garantiåtgärder.Våra tekniker är erfarna och utbildas löpande för att vara uppdaterad på den senaste tekniken.

Västerås
Barkborregatan 6
721 35 Västerås
Tel: 021-403935

verkstad@husvagnar.com

Att tänka på vid inlämning vad som gäller vid service:

Varför auktoriserad verkstad?

I vår verkstad på 800 kvm har 6 st utbildade servicetekniker som utför service och reparationer på husvagnar,husbilar (bodelen), släpkärrorhästtrailersbåt & biltransporter.

Vi är utrustade med bromsprovare,lyft m.m för att kunna utföra alla tänkbara arbeten inom vår bransch vilket medför att vi är klassad som A1 verkstad.

Vi har också ett nära samarbete med tillverkarna detta borgar för användandet av optimala metoder för reparation och service. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och är auktoriserad serviceverkstad för de fabrikat vi säljer

Vår strävan är att vi tillsammans skall ge dig den bästa och proffsigaste servicen.
Välkommen till oss du kommer inte att bli besviken.

M&M Caravane Butik västerås

Reservdelar

I vår välsorterade butik hittar ni tillbehör från de största leverantörerna i Norden, i vår butik hittar ni produkter från bl.a:

KAMA Fritid, Isabella, Svenska Tält, Adria, Fiamma, Alde, Truma, Kabe, SoliferPolar, Transport Trading Svenska Dynor, Thetford, Batterilagret, AGA Gasol, Sunwind, Dometic och Waeco.

 
Handla på nätet – hämta i butik!
 

Skadeverkstad

För dig som gör din service på din husbil eller husvagn hos oss skall det innebära maximal trygghet och säkerhet, du får Servicegaranti på utförd service.

Det innebär att vi garanterar att det vi åtgärdat enligt serviceprotokollet är fackmanna mässigt utfört.

Om något fel skulle uppstå på det vi åtgärdat enligt service protokollet åtar vi oss att avhjälpa felet kostnadsfritt.

Vi har också ett nära samarbete med tillverkarna detta borgar för användandet av optimala metoder för reparation och service. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och är auktoriserad serviceverkstad för de fabrikat vi säljer

Servicecenter Västerås - Husvagnar & Husbilar från KABE, Adria, Sun Living & Affinity
Google Rating
4.2
Product description:

Skicka en Förfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för provkörning eller titta på finansiering av våra husvagnar