Förtält

Isabella

2017 är det 60 år sedan Søren Odgaard gjorde sin passion för camping till sitt jobb.

Han startade tillverkningen av ett villatält som kallades Capri. Dessförinnan hade han börjat hyra ut tält, vilket gjorde att han från start visste var tältets svaga punkter kunde finnas.

Därför hade redan debuttältet Capri många inbyggda erfarenheter. Och så har det varit sedan dess. Vi på Isabella tror att det är viljan att hela tiden utveckla och bygga in nya finesser och förbättringar i förtälten som har gjort att Isabella blivit en unik produkt – och ständigt modern. Det är det enda sättet vi kan säkerställa att campare i hela Europa med ett Isabella-förtält kan fira sin semester utan problem och därmed uppleva känslan av frihet.

Svenska tält

I Dorotea som ligger i södra Lappland finns Svenska Tält Dorotea AB, vår trivsamma och moderna tältfabrik med 20-talet anställda. Här har vi tillverkat förtält och tillbehör till Ditt campingliv i över 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara på all den kunskap och de fördelar som ett familjeföretag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer.

Vi är den enda tillverkaren av förtält i Sverige, ja faktiskt i hela Norden och vi tänker aldrig flytta vår produktion till låglöne- länder. Det är ett val som gynnar våra produkter och som gynnar Dig.

Thule

En semester i husbil, husvagn eller i din campinginredda skåpbil är ett fantastiskt sätt att utforska naturen samtidigt som du har tillgång till många bekvämligheter. Vart du än åker och vad du än vill göra har Thule en innovativ lösning som hjälper dig få ut mesta möjliga av din semester. Skapa större utrymmen och avskildhet, ta med cyklar och förvara utrustning smidigt och säkert.

Fiamma

Mer skugga och lägre vikt med Fiammastore
Förtroende Fiamma, uppfann vi fallet markis för husbilar och husvagnar.
Med Fiammastore markis kan du fördubbla boyta på bilen på mindre än en minut.
Det erbjuder en sval och täckt öppen plats utanför och sänker temperaturen inuti.
Den Fiammastore kan du hålla fönster och dörrar öppna för luftcirkulation under regniga vädret.
Våt redskap kan tas bort utanför för att undvika att smuts inne i fordonet. Fiamma markiser är de mest eleganta, användarvänliga och pålitliga markiser på marknaden idag.

Ventura

Semestern – den tid på året då hela familjen har möjlighet att umgås och vara nära naturen. Men också en möjlighet att samla krafter för resten av året.

En stor del av tiden tillbringas i förtältet, som får vara både matplats och det ställe där man umgås – kanske med sina vänner – men också en plats för förvaring. Detta ställer stora krav på både kvalitet och funktion – två saker som Ventura kan erbjuda till ett attraktivt pris.

© Copyright - M & M Caravane AB