Förtält

Vi är experter på förtält för husvagnar och husbilar

Isabella

Ett Isabella-förtält är mer än bara ett förtält. Här finns plats för hela familjen och timmar av trivsel. Det är här du kopplar av under en lugn stund. Eller så är det här alla vänner träffas. Ditt förtält är både vardagsrum och matplats, förråd och samlingspunkt. Hos Isabella skapar vi ett extra rum som förlänger din campingupplevelse, oavsett om du är säsongscampare eller resecampare, har husvagn eller husbil.

Svenska tält

Högklassigt handarbete från Dorotea sedan 1983.

Nordens enda tältfabrik ligger i Dorotea, Lapplands sydport och den är vår. Här tillverkar vi sedan 1983 förtält och tillbehör till husvagnar och husbilar. Vår fabrik har tjugotalet anställda som varje dag ägnar sig åt ett högklassigt handarbete kombinerat med högteknologiska lösningar för att just Din fritid skall bli så bekymmersfri som Du önskar.

Thule

En semester i husbil, husvagn eller i din campinginredda skåpbil är ett fantastiskt sätt att utforska naturen samtidigt som du har tillgång till många bekvämligheter. Vart du än åker och vad du än vill göra har Thule en innovativ lösning som hjälper dig få ut mesta möjliga av din semester. Skapa större utrymmen och avskildhet, ta med cyklar och förvara utrustning smidigt och säkert.

 

Fiamma

Fiamma Förtält har en framdel och två sidodelar som är snabba att montera tack vare Fast Clip-systemet. De är lätta och eleganta med breda fönster med myggnät och mörkläggningsgardiner. De finns tillgängliga för markiser med vinsch och manuell markiser.

Ventura

Semestern – den tid på året då hela familjen har möjlighet att umgås och vara nära naturen. Men också en möjlighet att samla krafter för resten av året.

En stor del av tiden tillbringas i förtältet, som får vara både matplats och det ställe där man umgås – kanske med sina vänner – men också en plats för förvaring. Detta ställer stora krav på både kvalitet och funktion – två saker som Ventura kan erbjuda till ett attraktivt pris.

Försäkring Kabria

Helförsäkring för både nytt & begagnat – oavsett märke genom KABRIA Försäkring

Finansiering

Vi hjälper dig finansiera din dröm om husvagn eller husbil genom KABE Finans

Skicka en förfrågan

Kontakta oss för att boka en tid med säljare för visning av fordon eller andra frågor

Våra anläggningar

Hitta kontaktinfo och öppettider till våra anläggningar.

Västerås​

Barkborregatan 5,  721 35 Västerås
Tel: 021-132061

Stockholm

Ullevivägen 33 197 40 Bro
Tel: 08-124 565 25

Förtält - Husvagnar & Husbilar från KABE, Adria, Sun Living & Affinity
Google Rating
4.2
Product description:

Skicka en Förfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för provkörning eller titta på finansiering av våra husvagnar